,مليسيا دان اسلام بوکن ميليک اورڠ ڤوليتيک
, مک ڤرجواڠن اݢام تتڤ دڤرجواڠکن اوليه اومت اسلام دري بيدڠ يڠ لاءين
سام اد كامي منڠ اتاو كامي ماتي

PERJALAN HAJI AKI


Sunday, 25 November 2012

ORANG PAS WAJIB MEMBEKALKAN SENJATA KEPADA DAP UNTUK MEMBUNUH UMNO, ini bererti orang ISLAM PAS boleh menang percuma.


KAFIRUN Cina BERSIH, LYNAS SERANG PWTC


Rakan blogger BEDAMAN melaporkan cina-cina chauvinist Bersih dan Lynas sedang menuju ke PWTC untuk melakukan onar di PWTC sebelum berlangsungnya Perhimpunan Agung UMNO ke 66.

Mohon rakan blogger dan facebooker sebarkan kelibat KAFIRUN CINA ini ...


Gambar yang dirakam rakan blogger BEDAMAN di Monorel Titiwangsa jam 1.58 petang tadi. Kumpulan chauvinist ini sedang menuju ke PWTC


KERAJAAN WAJIB BIARKAN MEREKA INI MASUK KEDALAM PWTC JIKA MAHUKAN 1 MALAYSIA MENJADI KENYATAAN....

Puak2 Anti Lynas ni memang cakap menipu dan bertujuan untuk mempolitikan sahaja isu Lynas untuk tujuan politik orang2 tertentu didalam PR!


1) Dalam ucapan kepada penyokong mereka, mereka merancang untuk membuat bantahan ini secara berterusan sehingga PRU13! maknanya selepas PRU13 nanti jika dia kalah atau menang dia tak akan teruskan lagi bantahan mereka!


2) mereka sengaja menuduh kargo yang di bawa masuk pada 22 dan 23 hb Nov yg baru lepas tiada logo raioaktif dan selepas dia sedar ada logo, dia pertikaikan pulak logo tu warna tak betul..kontena pulak katanya tak sesuai dan macam2 tuduhan tanpa di sedari operasi itu dipantau secara dekat oleh 4 orang pegawai AELB sepenuh masa dan pengandalian kargo mengikut prosidur Pelabuhan .. apa kepakaran mereka nak pertikai dan memperkecilkan standard operasi pihak berkuasa? bahkan setelah di ukur radiasi nya teramat rendah sama sahaja dengan bacaan radiasi semulajadi!


3) mereka di lihat sengaja membuat provokasi supaya masyarakat penyokong Lynas bertindak kasar terhadap kumpulan mereka dan mudah lah mereka menuduh Lynas mendalangi nya dan Lynas sedang menutup kesalahan.


4) mereka yang anti Lynas ini majoriti didalangi oleh kaum cina dengan di bantu oleh beberapa pemimpin pembangkang melayu demi politik sempit mereka untuk mendapat undi kaum cina semasa PRU nanti tanpa menyedari ramai kalangan pembangkang terutama dari PAS/PKR yang sedang mencari makan dalam Lynas itu sendiri!


5) apa pun pada aku ini lah hasilnya akibat kerajaan terlalu beri muka dan berlembut dengan mereka ... mereka berani langgar semua syarat dan undang2 dan mereka juga masih diberikan peluang macam2 mencari makan dengan kerajaan sambil membantah dan memfitnah kerajaan!
amukanmelayu - apalah adanya kalu kita pakat-pakat beri M 16 kepada DAP untuk membunuh Pak Long dan Mak Long atau Pak Usu yang UMNO tu....mereka tu kan KAFIR, kene dah tu....ORANG ISLAM(PAS) MEMBEKALKAN SENJATA UNTUK ORANG KAFIR(DAP) BUNUH ORANG KAFIR(UMNO)......