,مليسيا دان اسلام بوکن ميليک اورڠ ڤوليتيک
, مک ڤرجواڠن اݢام تتڤ دڤرجواڠکن اوليه اومت اسلام دري بيدڠ يڠ لاءين
سام اد كامي منڠ اتاو كامي ماتي

PERJALAN HAJI AKI


Thursday, 13 September 2012

PEPERANGAN YANG TELAH DI KETAHUI, MELAYU KEHILANGAN NEGERI


PAKATAN WAR ROOMSudah tentu apabila maklumat ini didedahkan oleh Paneh Miang, semua markas yang dimaklumkan akan terbubar dalam tempoh kurang 12 jam.

Markas Taktikal Peperangan politik di Jalan Tunku Abdul Rahman, milik Pas dikendali oleh seorang mantan Kolonel bekas Pegawai Perisikan yang tidak mendapat pingat kebesaran daripada Raja dan Sultan Melayu. Dek kerana kecewa dan berfikir menjadi ahli Pas bersamaan Ahli Syurga, maka Kolonel pencen ini bersusah-payah meyakinkan Pas yang sejak 1984 hingga 1999 tidak mempunyai kepakaran khusus dalam peperangan politik Era Kontemporari.

Markas Teknik Perang PkR berpusat di Bangsar-IKD dan Pusat Saraf PsyWar-nya ialah sebuah rumah Agam di Ipoh. Seorang perajurit muda di bawah pantauan Mason Tahap 99 mengawal operasi di sana dan perayauan akses maklumat peperangan politik dibeli pada mahar yang lumayan. Saifuddin Nasution yang berpengalaman berkawan dengan ramai penjawat ATM, semasa menjawat Setiausaha Politik YB Menteri Pertahanan, begitu bersungguh-sungguh walaupun dia tahu bahawa Anwar Ibrahim tidak layak diangkat sebagai Pemenang PRU-13, seterusnya Perdana Menteri Malaysia ke-7 (Mimpi Wan Azizah Wan Ismail).

Markas Perang DAP berpangkalan di Jalan Bukit-Kajang dan Pusat Kader KADET DAP bertempat di Jelutong. Sebuah banjaran rumah kedai yang dinamakan sebagai Pusat Asuhan Kristian diguna sama sebagai markas penyamaran DAP. Tauke Markas Perang DAP ialah seorang pemimpin bekas Parti Komunis Malaya. Dia pernah menjadi orang kanan Chong Chor dan Chin Tein, lahir di hutan belantara Pahang pada 1944. Seorang ahli Kader PKM paling baik yang pernah dilahirkan oleh PKM. Dia sedang diawasi oleh Veteran VAT 69 Komando yang berpangkalan di Hut 69, Ulu Kinta.

Markas Perang budak-budak picisan PkR-DAP-Pas ialah di kaki-kaki jalan, di pub-pub dan cafe eksklusif serta rumah-rumah ketiga "bapa-bapa" yang elitis dan borjuis. Kumpulan makhluk perosak ini sedang mencatur siapa untuk dipersundalkan, siapa untuk dilacur, dan berapa pula penyokong Agenda Membunuh Doktrin Ahlul Sunnah wal-Jamaah.

Kepada UMNO sukalah Pak Sedaro nak posan, jangan ingat "Markas Perang UMNO" selamat selamanya walaupun penuh dengan ciri-ciri keselamatan. Markas Perang UMNO perlu dititip dalam pemikiran Panglima-Pendekar Selempang Merah yang mesti dihidupkan semula. Kumpulan ini diawal 1981 merupakan pasukan Gerak Perang paling berkesan di Malaysia. Apa jua orientasi kemajuan teknologi, pasti pasukan "hackers" PkR-DAP-Pas boleh akses dan mengintip. Ingatan ini menjurus kepada ancaman bahawa "kuda hitam mereka-Anwar Ibrahim ialah bekas Timbalan Presiden UMNO".

Jangan terperangkap dengan dakyah ilmu New Politics kerana ia mempunyai saudara kembar iaitu New World Order, karya Freemason-Iluminiti-Zionis
2.  Bekas tentera dan komunis jaga warroom Pakatan

Semalam kami cuit sedikit Paneh Miang pasal boleh disalahanggap memusuhi Datin Seri rosmah. Banyak isu yang ditimbulkan pada ada yang salah dan ada yang agak lapuk serta dah diselesaikan.

Harap rakan-rakan tak ambil hati dan nampaknya teguran kami diterima dengan baik. Alhamdulillah. Baca sini.

Kita bukan nak berlawan sesama sendiri tapi mari sama-sama lawan musuh yang sebenar. Paham pahamlah bahawa ada musuh yang dah menyeludup antara kita.

Hari ini posting terbaru mereka begitu kaw sekali. Syabas!


Markas Taktikal Peperangan politik di Jalan Tunku Abdul Rahman, milik Pas dikendali oleh seorang mantan Kolonel bekas Pegawai Perisikan yang tidak mendapat pingat kebesaran daripada Raja dan Sultan Melayu.

Dek kerana kecewa dan berfikir menjadi ahli Pas bersamaan Ahli Syurga, maka Kolonel pencen ini bersusah-payah meyakinkan Pas yang sejak 1984 hingga 1999 tidak mempunyai kepakaran khusus dalam peperangan politik Era Kontemporari.

Markas Teknik Perang PkR berpusat di Bangsar-IKD dan Pusat Saraf PsyWar-nya ialah sebuah rumah Agam di Ipoh. Seorang perajurit muda di bawah pantauan Mason Tahap 99 mengawal operasi di sana dan perayauan akses maklumat peperangan politik dibeli pada mahar yang lumayan.

[NOTA: Teringat warroom Perak berada di bawah bekas PKR. Harap betul dia jaga betul-betul. Terdengar kisah psywar Perak guna blogger tuduh Nga Kor Meng menggunakan dokumen palsu yang akhirnya menyebabkan dia disaman. Akhirnya off court settlement yang memberi modal besar kepada Nga untuk burukkan blogger UMNO sebagai membuat fitnah.]

Saifuddin Nasution yang berpengalaman berkawan dengan ramai penjawat ATM, semasa menjawat Setiausaha Politik YB Menteri Pertahanan, begitu bersungguh-sungguh walaupun dia tahu bahawa Anwar Ibrahim tidak layak diangkat sebagai Pemenang PRU-13, seterusnya Perdana Menteri Malaysia ke-7 (Mimpi Wan Azizah Wan Ismail).


Markas Perang DAP berpangkalan di Jalan Bukit-Kajang dan Pusat Kader KADET DAP bertempat di Jelutong. Sebuah banjaran rumah kedai yang dinamakan sebagai Pusat Asuhan Kristian diguna sama sebagai markas penyamaran DAP.

Tauke Markas Perang DAP ialah seorang pemimpin bekas Parti Komunis Malaya. Dia pernah menjadi orang kanan Chong Chor dan Chin Tein, lahir di hutan belantara Pahang pada 1944. Seorang ahli Kader PKM paling baik yang pernah dilahirkan oleh PKM. Dia sedang diawasi oleh Veteran VAT 69 Komando yang berpangkalan di Hut 69, Ulu Kinta.Markas Perang budak-budak picisan PkR-DAP-Pas ialah di kaki-kaki jalan, di pub-pub dan cafe eksklusif serta rumah-rumah ketiga "bapa-bapa" yang elitis dan borjuis. Kumpulan makhluk perosak ini sedang mencatur siapa untuk dipersundalkan, siapa untuk dilacur, dan berapa pula penyokong Agenda Membunuh Doktrin Ahlul Sunnah wal-Jamaah.

1 comments:    

  • September 13, 2012 7:12:00 PM GMT+08:00
    Salam the Unspiner..

    Bila sebut Kem Ulu Kinta, teringat pula pada pak sedara yang bekerja di sana..

    Hari raya baru2 ni dia ada dtg ke rumah dan bercerita pasal rakyat malaysia yang dilatih utk menjadi egen Mossad di Israel.

    Katanya, individu tersebut sudah bertaubat yg dan kini di bawah jagaan SB...

amukanmelayu - semasa CINA memerintah 14 hari, banyak orang kampung CHEPOR di larikan ke hutan dengan PAKSA,....tp akhirnya, ada di antara mereka yang menjadi KOMUNIS. Kalu selalu duduk dengan CINA...akhirnya .....percakapan, pakaian, makanan dan tingkahlaku pun tentu jadi CINA. PERCAYALAH.......ini kenyataan.