,مليسيا دان اسلام بوکن ميليک اورڠ ڤوليتيک
, مک ڤرجواڠن اݢام تتڤ دڤرجواڠکن اوليه اومت اسلام دري بيدڠ يڠ لاءين
سام اد كامي منڠ اتاو كامي ماتي

PERJALAN HAJI AKI


Saturday, 15 August 2015

UMNO - NAJIB MEROBAHNYA DARI PEJUANG MENJADI PENDERHAKA MELAYU


Tok Aki Aji's photo.

Untuk menghadapi PRU KE 14, Parti DSP(Demokratic Sosialis Parti) telah menerima RM 2.6 Billion dari Israel melalui pemindahan terus dari Dana Pilihanraya Israel kepada Akaun Presiden Parti Saudara Philips Tong Kang........

Bagaimana jika perkara ini benar?

OLAK LEMPIT - Sabtu 29 Syawal 1436 H, NEGARA DALAM BAHAYA JIKA TERUS DIBAWAH NAJIB.....untuk kehadapan nampaknya KUASA MELAYU dan ISLAM sudah jelas terancam. PENIPUAN DAN KENCING Najib yang hancing dan memualkan kini cuba di tutup oleh. 3.3  juta AHLI UMNO yang di MANDRAM Najib, mereka seperti terkedu, bisu dan di cucuk hidung. Amat malang sekarang ini jika kita menjadi Ahli UMNO. Tangan di ikat dan mulut pula di kunci.

Jika benar Najib mahu setiap Ahli Bersuara dan boleh "TUMBUK" meja jika pertahan dan bercanggah pendapat, Kenapa Tan Sri My di singkirkan? Kenapa Shafie Afdal yang begitu berhemah di "BUANG"? Berapa ramai lagi yang di beri surat tunjuk sebab dan di beri AMARAN MULUT atau pesanan yang ada dalam senarai Najib? Sindrom senyap ini amat BAHAYA kepada UMNO dan Orang Melayu.

Apabila di lihat melalui FB dan Blog, beberapa orang KAKI BODEK telah di ambil BEKERJA dengan Najib dan KAKI BISING yang lapar juga di ambil bekerja dengan Najib......semuanya kini SUNYI SEPI. Jelas disini CASH IS KING adalah BETUL dan BENAR belaka.

RM 2.6 billion yang masukkkkkk ke dalam akaun PERIBADI Presiden UMNO dari PENDERMA yang baik hati kini katanya beralih dari ASIA BARAT ke Kazdastan  pula. Dan jika di perhatikan.....KECELARUAN ini sengaja di REKA dan di CIPTA dari tangan ke tiga atau dari KERAJAAN sendiri adalah sama banyak.   Semuanya menjadi CELARU dan KELAMKABUT dan dalam masa yang sama ALASAN DI BERI dan di ulang-ulang sehingga perkara yang sebenar TENGGELAM dan perkara yang di reka menjadi betul.

DERMA Politik ini nampaknya MEMERANGKAP NAjib dan UMNO sendiri. Jelas di sini, dunia ASING yang sering mencari peluang untuk MENJAHANAMKAN Negara dan Orang Islamelayu kini menjadi MUDAH. Dana-dana asing untuk BERSIH, untuk HIJAU, Hak ASASI, Pengembangan KRISTIAN, Meruntuhkan KERAJAAN BERAJA dan ISLAM menjadi mudah jika semuanya di SEMBUNYIKAN di dalam TABUNG POLITIK.

Najib telah MEMBUKA DADA Orang Melayu untuk di TEMBAK tanpa KESIAN BELAS dari DAP dan KAUM yang sememangnya ANTI ISLAMELAYU dan SISTEM BERAJA di Negara ini.

Beacam-macam JENIS JABATAN dan UNIT di tubuhkan di PMO.....semua itu melibatkan perbelanjaan PENGURUSAN yang amat besar dan banyak dari mereka ini adalah yang sering menentang PERLEMBAGAAN PERSEKUTUAN yang di ambil bekerja disini. Mereka ini akan merangka DASAR NEGARA dan di ianya hanya di ENDOS di perlimen.......dan dengan dasar IKAT TANGAN DAN KUNCI MULUT AHLI UMNO....semua ini menjadi mudah dan MALAYSIA kesudahannya TIDAK LAGI MENJADI HAK ORANG MELAYU.

Haram Yang Di Halalkan..!


Bila dah bocor..!

Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak  mengumumkan penubuhan Jawatankuasa Konsultatif Nasional Mengenai Pembiayaan Politik (JKNMPP) bagi merangka satu pelan pembiayaan politik berintegriti yang komprehensif dan inklusif.
Beliau berkata JKNMPP akan menghasilkan pelan tindakan pembiayaan politik berintegriti melalui pembaharuan dan penambahbaikan undang-undang yang diperlukan dalam tempoh setahun, dan seterusnya dilaksanakan sebelum Pilihan Raya Umum ke-14.
Hakikatnya...Apabila isu ini mula mula diperkatakan... 

Berbelit belit..! kenapa susah sangat nak jawab dari awal YA..! kenapa susah sangat nak jawab YA duit tu masuk ke akaun peribadi..! Apa yang terkemut kemut???
Tubuh la apa pun..! soalnya rakyat percaya ker? Akuan dah di tutup....takkan tiada BERBAKI.....mana bakinya itu?

JKNMPP PENUH DENGAN MEREKA YANG ANTI ISLAMELAYU?

Najib Tun Razak mengumumkan penubuhan Jawatankuasa Konsultatif Nasional Mengenai Pembiayaan Politik (JKNMPP). Beberapa nama telah dicadangkan olehnya untuk terlibat menerajui JKNMPP.

Yang menarik, ada diantara nama yang dinamakan sebagai salah seorang pemain utama tersebut, pernah terlibat di dalam upacara sumpah untuk menjadikan Kristian sebagai agama rasmi di Malaysia.Berdasarkan maklumat dan rekod yang ada pada pihak kami, salah seorang tokoh tersebut berada di Hotel Red Rock Pulau Pinang pada malam 5 Mei 2011. Kami juga percaya pihak berkuasa mempunyai rakaman peristiwa tersebut sepertimana yang pernah didedahkan bekas Setiausaha Politik Lim Guan Eng dan Pegawai Tugas-Tugas Khas DAP, Tuan Mohd Razali satu ketika dahulu.

Siapa Gerangan Lelaki Berbaju Batik Biru Di Red Rock Hotel ini pada malam kumpulan Kristian bersumpah untuk jadikan Kristian Agama Rasmi negara? Takkan Cawangan Khas lupa nasihatkan PM? Atau PM menerima "nasihat' dari tangan-tangan yang lebih berkuasa?

Persoalannya, kenapa Najib Tun Razak setiap hari korek lubang untuk menjatuhkan karier politiknya sendiri?

Dari buang ISA, AH48, RUU Harmoni, NUCC, TPPA, 1MDB, TERAJU, PEMANDU "mabuk", JPNIN, Solusi 10 Perkara, TALENTCORPSE dan terkini individu yang direkodkan bersumpah untuk menjadikan Kristian Agama Rasmi negara diangkat sebagai salah seorang peneraju JKNMPP? Apa sebenarnya yang mengganggu pemikiran Dato' Seri PM kita ini?

Siapa puaka disekelilingnya yang sering memberikan nasihat yang saban minggu merebahkan karier politiknya yang seharus cemerlang dari awal?
 


AMUKAMelayu - Najib PERLU di GANTI........Malaysia perlukan seorang PEMIMPIN yang BERHATI MELAYU.......
AMUKANMelayu - Jika dah tahu TEBELANG dah nak pecah, kenapa di tubuhkan BADAN PENYIASAT? Dah tahu punca telah di TEMUI oleh Badan Penyiasat, kenapa di beri Pangkat pada yang menyiasat? Dah tahu semua fail dan KANTOI, kenapa di KACAU semua Badan Penyiasat. Dah tahu fail dah LENGKAP, kenapa di FREEZ Pegawai SPRM dan MEMECAT Peguam Negara dan PECAT TPM?

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ