,مليسيا دان اسلام بوکن ميليک اورڠ ڤوليتيک
, مک ڤرجواڠن اݢام تتڤ دڤرجواڠکن اوليه اومت اسلام دري بيدڠ يڠ لاءين
سام اد كامي منڠ اتاو كامي ماتي

PERJALAN HAJI AKI


Wednesday, 4 July 2012

HANYA NAKKAN KUASA DAN SAYANGKAN KUASA SAHAJA YANG MENGHALANG PERLAKSANAAN UNDANG-UNDANG ISLAM INI.


Cina Kelantan Terima Hudud Yang Hj Hadi Masih Enggan Laksanakannya Walau Puluh Tahun Janji Pilihanraya !!! @NajibRazakKenapa PAS masih lagi nak tangguh ? Bukankah Dr Aziz Bari dah kata boleh laksana di Kelantan ???


Kenyataan PAS yang berdolak dalik dalam hal ini lihat di bawah :

Dalam hal ini Majlis Fatwa jelas isu ini seperti berikut :


Kerana itu jika sekelian alim ulama sudah sepakat belum lagi sedia untuk laksanakan hudud maka adakah perlu ia dijadikan modal pilihanraya ? 

Hukum Allah menjamin keadilan dan adakah jika dilaksanakan dalam suasana sekarang ini ia akan mampu dilaksanakan secara adil dengan saksi yang adil dan juga dengan persetujuan rakan kongsi kuasa di negara kita ? 

Jangan banding durian dengan epal iaitu Brunei dan Arab Saudi kerana mereka negara Raja Monarki bukan seperti Malaysia. Kuasa berbeza di mana kita melalui pilihanraya manakala mereka berkuasa mutlak sebagai Raja.


Kerana itu YAB Perdana Menteri senada dengan Majlis Fatwa Kebangsaan dalam hal ini. Bukan menolak kebenaran hukum Allah dan memperlekeh hukum Allah...

Lihat video di bawah tentang dasar yang dimaksudkan :Kerana itu hudud dianggap 0.001 oleh Presiden PAS sehingga tidak bersungguh untuk melaksanakannya hingga kini walau pernah berkuasa di Terengganu sebelum ini...


Kebetulan pula DAP memang hingga kini 'keras menentang' hudud tajaan PAS
Fikirkanlah....agama dipolitikkan demi keuntungan ahli politik bertopengkan agama...Moga Allah buka pintu hati anda semua.

amukanmelayu - tiada ALASAN lagi.......