,مليسيا دان اسلام بوکن ميليک اورڠ ڤوليتيک
, مک ڤرجواڠن اݢام تتڤ دڤرجواڠکن اوليه اومت اسلام دري بيدڠ يڠ لاءين
سام اد كامي منڠ اتاو كامي ماتي

PERJALAN HAJI AKI


Tuesday, 28 February 2012

OSTAT dapat GELI, UMNO kena MAKI
Ahli Majlis Pimpinan Pusat (MPP) Parti Keadilan Rakyat (PKR), Dr Badrulamin Bahron mendakwa insiden beliau ditangkap khalwat dengan seorang wanita bersuami pada Sabtu lalu merupakan perangkap terancang yang didalangi Umno.

Malah menurut beliau, suami wanita berkenaan yang dikenali sebagai Faizal turut terlibat dalam usaha menganiaya dan menghancurkan karier politiknya.

"Faizal yang merupakan suami kepada wanita berkenaan dipercayai terlibat dalam rancangan untuk memerangkap saya.

"Malah saya diberitahu oleh bapa wanita itu bahawa seorang pemimpin Umno menghubungi dia bagi mendapatkan nombor telefon bimbit Faizal. Jadi saya percaya semua ini ada pertalian dan hubung kait bagi memerangkap saya," katanya kepada mStar.

Pada Ahad Badrulamin tampil menafikan bahawa beliau ditangkap khalwat bersama seorang wanita berstatus isteri orang oleh Jabatan Agama Islam Pahang (Jaip) pada awal pagi Sabtu di sebuah hotel di Balok..

Malah Badrulamin mendakwa kejadian berkenaan merupakan tindakan terancang pihak tertentu untuk memerangkap dan mengaibkan beliau.

Dalam pada itu ditanya kemungkinan peragkap yang dimaksudnya itu didalangi oleh ahli PKR dan penyokong pembangkang sendiri, Badrulamin menolak perkara berkenaan.

"Saya tak fikir rakan-rakan saya terlibat. Saya yakin dalam perjuangan kami bersama, mereka tidak akan khinati saya," katanya.

Aki - Bagaimana "Perasaan Ostat, bila balik tengok Isteri pakai tuala berdiri di atas katil dan jiran bujang Ostat nampak kaki sahaj di bawah katil?

Cerita sebenar, isteri ostat yang amat takutkan tikus dengan lipas itu menjerit kerana terkejut  dengan tikus didalam biliknya selepas dia keluar dari bilik mandi dan dalam jeritannya dia minta tolong jiran yang Ostat kenali untuk membunuh tikus yang sedang menyorok di bawah katil. 
Walau pun nak tolong orang.....tapi pastikan dulu jangan sampai timbul FITNAH. Tengok balik apa yang telah OSTAT buat sehingga Allah menurunkan bala ini kepada OSTAT. Masihkah OSTAT ingat dengan Mufti Pasir Berdengong dengan Mufti yang telah OSTAT maki-hamun?......pergilah jumpa mereka dan bermohon maaflah dengan mereka.