,مليسيا دان اسلام بوکن ميليک اورڠ ڤوليتيک
, مک ڤرجواڠن اݢام تتڤ دڤرجواڠکن اوليه اومت اسلام دري بيدڠ يڠ لاءين
سام اد كامي منڠ اتاو كامي ماتي

PERJALAN HAJI AKI


Thursday, 13 February 2014

DAP PJ Dinner 2013 -12- Anwar Ibrahim Mempermainkan Islamelayu Dengan Menterjemahkan Lagu Anak Kecil Main Api Dalam Keadaan Menghina Islamelayu


http://youtu.be/BV3Q_z3IXgY?t=3m44s

Kebiadapan Anwar, "Anak Kecil Main Api" di TERJEMAHKAN dalam keadaan MENGHINA dan mempersendekan Bangsa Melayu!

PAS pun dah semakin hanyut
Anwar semakin hari semakin biadap dengan melayu. Manusia yang sanggup lakukan apa sahaja demi mendapat sokongan dan undi. Orang yang lidahnya sentiasa bebelit dan pendirian yang berubah-ubah.

Cakap berkobar-kobar tetapi sebenarnya tin kosong merupakan kelebihan Anwar. Manusia yang bertopengkan syaitan ini kini tidak lagi berselindung dalam 'menghina' bangsa Melayu demi undi dari orang cina Pakatan.

Anwar atau Pak Sheikh yang dahulunya orang yang sangat bersemangat menyanyikan lagu 'Warisan tulisan Tan Sri Nordin Kardi di Biro Tatanegara kini tanpa segan silu mempermainkan lagu yang berlatarbelakangkan melayu dan penyuntik semangat.


Pada amatan penulis dia sengaja memperlekeh dengan gaya yang begitu biadap! Hanya biadap dan tidak sayangkan bangsa sesuai untuk diberi nama kepada Anwar Ibrahim. Syaitan inikah yang mahu dijadikan Menteri Besar di Selangor?

Apakah pemimpin yang masih dibelenggu dengan kes Liwat II mahu diangkat menjadi orang yang bertanggung jawab ke atas kaum, agama dan ekonomi di Selangor? Orang yang memperlekeh bangsa Melayu walaupun dia mengaku dia pertahankan bumiputera?

Jangan percaya dengan 'perompak bumiputera' yang dilepaskan dari penjara ini. Orang yang tidak sedar diri kerana setiap hari berhalusinasi mahu menjadi Perdana Menteri. Kini tak dapat jadi PM, dia cuba untuk jadi MB?