,مليسيا دان اسلام بوکن ميليک اورڠ ڤوليتيک
, مک ڤرجواڠن اݢام تتڤ دڤرجواڠکن اوليه اومت اسلام دري بيدڠ يڠ لاءين
سام اد كامي منڠ اتاو كامي ماتي

PERJALAN HAJI AKI


Saturday, 8 February 2014

MENGHINA DEWAN APA HUKUMANNYA?


PRKKajang : Gesa pihak Polis siasat 3 perkara.

Yuktes Vijay
TERDAPAT 3 PERKARA YANG INGIN DIKEMUKAKAN UNTUK PERHATIAN PIHAK BERKUASA. KETIGA-TIGANYA BERKAIT RAPAT DENGAN PILIHAN RAYA KECIL KAJANG.
LAPORAN INI DIBUAT UNTUK MENGGESA PIHAK POLIS UNTUK MEMBUAT SIASATAN RAPI DAN TINDAKAN SUSULAN UNTUK MEMASTIKAN SISTEM PILIHAN RAYA NEGARA KITA TIDAK DIPERLEKEHKAN SERTA AGENDA PROPAGANDA DAN PENIPUAN TIDAK MENGANCAM KEAMANAN DAN PERPADUAN NEGARA KITA.
Dibawah adalah laporan kepada pihak Polis yang telah dibuat oleh Yuktes Vijay

AHLI PARLIMEN DIKENAKAN HUKUMAN GANTUNG!!!Ahli Parlimen Padang Serai, N. Surendran digantung enam bulan daripada menghadiri sidang Dewan Rakyat ekoran kenyataannya yang menghina Speaker, Tan Sri Pandikar Amin Mulia dan Dewan Rakyat.

Ekoran kenyataannya menuduh Pandikar Amin memberi fakta tidak benar dan bersifat bias,semua keistimewaan Surendran termasuk bayaran elaun ditarik balik selama tempoh tersebut yang berkuat kuasa serta-merta.Usul bagi menggantung kehadiran Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) yang juga seorang peguam itu dibacakan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Nancy Shukri mengikut Peraturan Mesyuarat 27(3) selepas dibenarkan Timbalan Speaker, Datuk Ronald Kiandee. - Utusan
 
 
 
AMUKANMELAYU - Abang songkok mereng syok bersama Teressa cock walau pun di panggil "MELAYU SIAL"..............