,مليسيا دان اسلام بوکن ميليک اورڠ ڤوليتيک
, مک ڤرجواڠن اݢام تتڤ دڤرجواڠکن اوليه اومت اسلام دري بيدڠ يڠ لاءين
سام اد كامي منڠ اتاو كامي ماتي

PERJALAN HAJI AKI


Thursday, 15 May 2014

KES CIUM TANGAN - Semuanya sama saja......


Rafizi Ramli
Org ramai paling gelak bila DSAI ajuk org umno cium tangan PM….. Ha3 sound effect cium tangan tu “….mmmmppphhhhhhhh” yg org suka sgt
Like · ·

SEMUA BENDA NAK DI JADIKAN ISSU - RAFIZI KANTOI KES CIUM TANGAN


pandai rafizi ramli mengambil hati rakyat dengan post 1 gambar yang kononnya menunjukkan MB Terengganu yang baru salam cium tangan.anda rasa ada salah tak dengan gambar ni ??? kalau nak tunjuk bagus pun kenapa ada ayat di perkataan biru dan merah tu ??? tak salah kan hormat pemimpin negara !!! betul tak pembaca Badut rakyat ???

sekarang rafizi dah ludah dengan membuat posting macam tu !!! jangan tuduh saya bukan-bukan pulak.gambar di bawah saya rasa rafizi dah jilat ludah dia tu kottt.jom lihat gambar di bawah
rasa-rasa yang ni macam mana pulak ??? kenapa tak nak komen gambar ni ??? malas nak ulas panjang-panjang.kang lagi pedas saya bagi kang !!!

  

 

 

 

 AMUKANMELAYU - Kes cium tangan ni dah di keluarkan oleh Rafizi Ramli pada Disember 2012 lagi. Bagi penulis iana sama saja.....jarang yang ikhlas....kebanyakkanya adalah kerana BODEK. Tapi ianya juga sebagai tanda hormat akau menyanjung tinggi ke atas individu tertentu. Tapi orang yang kurang kasih sayang memang tiada gambarnya mencium tangan sesiapa....malah kedua orang tuanya.