,مليسيا دان اسلام بوکن ميليک اورڠ ڤوليتيک
, مک ڤرجواڠن اݢام تتڤ دڤرجواڠکن اوليه اومت اسلام دري بيدڠ يڠ لاءين
سام اد كامي منڠ اتاو كامي ماتي

PERJALAN HAJI AKI


Wednesday, 11 April 2012

PERKARA 32 PERLEMBAGAN PERSEKUTUAN membicarakan hal dan kuasa AGUNG. PM, MB dan Ketua Menteri tidak boleh di lantik dari gulungan KAFIRUN dan mereka yang bersekutu dengannya.

Ahli Parlimen Singapura lakukan kunjungan rahsia ke Pulau Pinang?

Ketua Menteri, Lim Guan Eng yang sebelum ini begitu bangga melaungkan slogan Cekap, Akauntabiliti dan Telus (CAT) dilihat gagal menterjemahkannya berikutan kunjungan 'rahsia' ahli-ahli Parlimen Singapura ke negeri ini.

Ketua Pembangkang di Dewan Undangan Negeri (DUN), Datuk Azhar Ibrahim berkata, perkara itu amat menghairankan kerana ia bukan kunjungan yang melibatkan pelawat biasa, sebaliknya wakil rakyat dari negara luar.

"Jika benar ada perjumpaan, mengapa mesti dirahsiakan daripada pengetahuan rakyat? Jika dua tahun lepas, ketika kedatangan bekas Perdana Menteri Singapura, Lee Kuan Yew, kerajaan negeri menghebahkannya tetapi kenapa kali ini dibuat secara tertutup tanpa publisiti?

"Tindakan ini menimbulkan persoalan tentang perkara yang mereka bincangkan," katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini hari ini.
 
amukanmelayu - penjualan maklumat dan rahsia negara kepada negara asing adalah suatu PENGKHIANATAN....hukumannya adalah BUNUH Islam amat melarangnya. Membiarkan pembiakan amalan seperti ini mendedahkan negara kita kepada BAHAYA.