,مليسيا دان اسلام بوکن ميليک اورڠ ڤوليتيک
, مک ڤرجواڠن اݢام تتڤ دڤرجواڠکن اوليه اومت اسلام دري بيدڠ يڠ لاءين
سام اد كامي منڠ اتاو كامي ماتي

PERJALAN HAJI AKI


Friday, 11 May 2012

ISLAMELAYU ITU HIDUP BERADAT......Ugama di junjung, kerja Raja di utamakan...kerja sendiri tidak bertangguh...berat sama di pikul dan ringan sama di jinjing...DYMM Sultan Selangor Di Hina Budak "BERSIH"
Komen tersebut dipaparkan dalam artikel ini (http://www.malaysiakini.com/news/197320).MyMassa cuba akses profil Syed Abd Hakiim di sini (https://www.facebook.com/profile.php?id=100002013425025).Apa yang membuatkan MyMassa terkejut adalah Syed Abd Hakiim merupakan seorang penyokong tegar BERSIH!!!Tidak hairanlah kenapa dia begitu biadap dengan DYMM Tuanku Sultan Selangor. Kerana salah satu matlamat utama BERSIH adalah menghapuskan Raja-raja Melayu dan membentuk negara REPUBLIK dengan Anwar Ibrahim sebagai Presiden Pertama Malaysia.
Tolong sebarkan pendedahan ini untuk sedarkan orang Melayu bahawa BERSIH sememangnya bermatlamat untuk menggulingkan Kerajaan dan Raja-raja Melayu dengan menggunakan tuntutan pilihanraya sebagai topeng mereka. Tidak hairanlah kenapa penyokong BERSIH sanggup derhaka kepada Raja-raja Melayu kerana bagi mereka, Anwarlah raja mereka yang cuba mereka naikkan dengan gulingkan Kerajaan.

amukanmelayu - inilah jawapannya bila dia membawa gambung Agung dengan perkataan "REPUBLIK".......

DAULAT TUANKU!!!