,مليسيا دان اسلام بوکن ميليک اورڠ ڤوليتيک
, مک ڤرجواڠن اݢام تتڤ دڤرجواڠکن اوليه اومت اسلام دري بيدڠ يڠ لاءين
سام اد كامي منڠ اتاو كامي ماتي

PERJALAN HAJI AKI


Wednesday, 2 May 2012

JIKA TENGKU AZIZ DI PECAT DARI DAP.....ini berti DAP juga dah kene mandrum Bapak President.


  SIAPA YANG AKAN PECAT TUNKU AZIZ DARI DAP? ANWAR ATAU KIT SIANGKORANG TAK PERNAH DENGAR ANWAR MEMAKI HAMUN DAN MENCAROT ??? ANWAR ARAHKAN LIM KIT SIANG DAN LIM GUAN ENG SUPAYA MENYUMBAT STOKIN BUSUK KEDALAM MULUT TUNKU AZIZ SEBAB TERLALU BANYAK BERCAKAP DAN MENGELUARKAN KENYATAAN YANG MERUGIKAN PAKATAN RAKYAT.

SETELAH TUNKU AZIZ MENGELUARKAN KENYATAAN BETAPA BODO NYA HIMPUNAN BERSHIT 3 DAN SECARA RASMI TIDAK MENYOKONG KEMPEN BERSHIT 3 LALU.. KINI TUNKU AZIZ MINTAK PULAK ANWAR DAN AMBIGA MEMBAYAR GANTI RUGI SERTA BERTANGGUNGJAWAB KEATAS HURU HARA YANG MENYEBABKAN KEROSAKAN HARTA BENDA AWAM DAN KECEDERAAN PARAH YANG MELIBATKAN KAKITANGAN BERTUGAS DAN PESERTA HIMPUNAN BERSHIT 3.

KORANG INGAT ANWAR NAK TANGGUNG TU SEMUA... HANYA YANG BODO BODO SAJA YANG PERCAYA ANWAR AKAN MEMBUAT GANTI RUGI DAN BERTANGGUNGJAWAB... TAPI YANG BIJAK2 PANDAI MACAM SI TROJAN HORSE DAP INI TETAP DENGAN PENDIRIANNYA YANG ANWAR CUBA MENGAMBIL TAMPUK PEMERINTAHAN KERAJAAN MALAYSIA HANYA BERBEKALKAN MODAL INSAN DAN AIR LIOR NYA SAJER YANG HARING MACAM AIR LIOR BASI BACING.

KHABARNYA SI TUA TUNKU AZIZ BAKAL DIPECAT DAN DITENDANG KELUAR DARI DAP... INI JELAS KERANA SUARA ANAK2 MUDA CINA DAP TELAH MULA MENGELUARKAN KENYATAAN BUSUK MEREKA MELALUI LAMAN SOSIAL  YANG MAHUKAN SI BEDEBAH INI MENUTUP MULUT DAN MENYINGKIRKAN MELAYU KEPARAT INI DARI PARTI DAP...

SUNGGUHPUN BEGITU BAGI AKU TUNKU AZIZ MERUPAKAN SEORANG YANG LEBERAL DAN PRAKTIKAL... SETIAP USUL DAN RANCANGAN YANG NAK DILAKUKAN OLEH DAP HENDAKLAH DIJUSTIFIKASIKAN TERLEBIH DAHULU... KALAU TAK SESUAI ... DAN TAK MASUK AKAL ... NO WAY CAN DO...  LAGI BAIK BERANI BERKATA BENAR DARIPADA MENYEMBUNYIKAN KEBENARAN SEPERTI NIK NAJIS NIK MAT...

WAJIB HADIR PERHIMPUNAN BERSIH TAPI DIRI SENDIRI TAK HADIR.. SIAP BEKALKAN RASUAH 20 RENGGET SEORANG LAGI .

MAI KITA TENGOK SINDROM ANWARISM DALAM DAP... MAMPU ATAU TIDAK ANWAR MENGUSIR TUN AZIZ KELUAR DARI DAP... MAMPUKAH PKR MENYERANG SITUA YANG LANCANG INI.
amukanmelayu - melayu sudah sesat di hujung jalan seperti Pak Samad mencari GAPENA di Kota Yang Hilang.