,مليسيا دان اسلام بوکن ميليک اورڠ ڤوليتيک
, مک ڤرجواڠن اݢام تتڤ دڤرجواڠکن اوليه اومت اسلام دري بيدڠ يڠ لاءين
سام اد كامي منڠ اتاو كامي ماتي

PERJALAN HAJI AKI


Tuesday, 5 March 2013

Kutuk PDRM - SELEPAS OPERASI DI LAHAD DATU PDRM AKAN TERLIBAT DENGAN OPERASI SKMM PULA


Wajah Wajah TERRORIS PEBDERHAKA kepada YDP AGUNG

TERKORBAN - sadis.....mereka telah di korban kerana NAFSU Si KETUAnyaDiharap dapat saudara kita di Sabah terutama di kawasan sekitar kejadian dapat mengenal pasti wajah penceroboh ganas yang membunuh anggota keselamatan kita dan memberitahu pihak berkuasa..!


MEREKA YANG DI ATAS TELAH BANYAK YANG TERBUNUH DAN TERKORBAN DALAM OPERASI BERSEPADU PDRM DAN ATM.......BAGAIMANA DENGAN MEREKA YANG DI BAWAH INI?Berikut adalah wajah-wajah Yang Dikehendaki (Wanted) di laman sosial Facebook kerana mengugut, menghina dan cuba memfitnah Polis DiRaja Malaysia (PDRM). Kita lihat satu persatu:
1. Lelaki ini mendapat tempat pertama kerana mengugut akan meletupkan Balai Poilis Beaufort!
2. Satu lagi usaha memperlekehkan perjuangan ATM dan PDRM di Sabah. Ini salah seorang kartunis yang satu kumpulan dengan Zunar, pencacai totok Anwar Ibrahim!
3. Mamat ini antara yang terbodoh. Komen di Facebook bagai wira. Setakat berkepit dengan "girlfriend" sedangkan anggota polis dan tentera bertarung nyawa di Sabah, lelaki ini diharuskan diludah!
4. Kalau taksub sangat dengan Anwar Ibrahimpun, tidak patut mengelarkan polis sebagai Anjing-Anjing UMNO.

 

AMUKANMELAYU - KAFIRUN DAN KEKAWANYA SEDANG BERGEMBIRA DAN SANTAI-SANTAI SAMBIL MELIHAT U TUBE ISLAM SESAMA ISLAM SEDANG BERPERANG.