,مليسيا دان اسلام بوکن ميليک اورڠ ڤوليتيک
, مک ڤرجواڠن اݢام تتڤ دڤرجواڠکن اوليه اومت اسلام دري بيدڠ يڠ لاءين
سام اد كامي منڠ اتاو كامي ماتي

PERJALAN HAJI AKI


Tuesday, 30 April 2013

PRU KE 13 - MELAYU PERLU DI HAPUSKAN JIKA MAHU KEMENANGAN BERGANDA


KAFIRUN YANG PALING JAHAT SELEPAS YAHUDITokey Rumah Urut


Mengikut Sterling Seagrave, penulis buku "CINA PENAKLUK BISNES LAUTAN PASIFIK" yang tinggal bertahun-tahun di Segi Tiga Emas, dia telah membuat kajian terperinci mengenai kegiatan China di Nusantara. Satu dari Peringatan Ketua Perang China di jadika pedoman mereka untuk bergerak di Nusantara. "Jangan Biarkan Derap Tapak Kaki Kita Berbunyi, Biar Kedatangan Kita Tidak Di Sedari". Ini adalah salah satu amalan yang mereka pakai dalam menggerakan PENAWANAN EKONOMI China ke atas Nusantara. Mengikut penulis, China di Nusantara bergerak bagaikan sebuah negara Bayangan atau HALIMUNAN. Merekamempunyai askar, polis, pentadbir dan Bank. Duit cash yang bergerak dalam PASARAN GELAP mereka adalah 8 billion satu hari.

Siapa Polis mereka, Askar mereka dan Bank mereka? Mungkin anda tidak faham atau terkejut.....salah satu dari Bank mereka adalah "Pemimjam Along". Pada dasarnya kita melihat, Along adalah Bank. Sebenarnya adalah salah. Along adalah penyimpan dan Peminjam adalah BANK. Mereka bergerak pantas dan mereka menjana keuwangan mereka melibehi Bank-bank komusial. Jika kita menyimpan di bank faedahnya hanyalah 2% setahun, sedangkan Along menyimpan pada kita(Pemimjam Along) adalah 10% setiap hari dan lambat bayar "Bunga" menjadi pokok. 
Mereka bergerak dalam pasaran gelap yang sukar di kesan. Rumah Urut, perjudian, perlacuran, penyeludupan, Along,  Trading, penipuan, dadah dan bermacam-macam lagi yang tidak terfikir oleh kita. Dalam sejarah Singapura, pernah Kerajaan Singapura(British) meminjam dari pada kumpulan Gengstar Singapura untuk membayar gaji Kakitangan Kerajaan dan setiap Ahli Politik ada seorang Samseng(Konsi Gelap) di belakang mereka. Kegiatan haram Kongsi Gelap ini akan di lindung oleh Ahli Politik. ini termasuklah LKY satu ketika dulu.
Penukaran sistem Monarki di Malaya kepada Demokrasi telah diambil peluang sepenuhnya oleh Kongsi Gelap ini untuk bergerak secara sah di sisi undang-undang dan dengan sistem TIMBALBALAS antara samseng dan Ahli Politik, perkara ini semakin sukar untuk di kesan. DAP dan PAP sebahagian besar dari Ahli-ahlinya adalah berasal dari Kongsi-kongsi gelap ini. Apabila mereka menjadi ahli politik....maka kerja-kerja kotor yang mereka usahakan dulu di teruskan oleh orang lain dan menjadi penyumbang kepada dana untuk mereka bergerak dalam politik. Ini menjadi kekuatan Kafir di Nusantara tanpa kita sedari.
 
SIKSAAN - Hukuman jika tak bayar pinjaman Ah Long 


Kini Para Taikon Cina yang kaya raya yang pada asalnya menyokong Kemerdeka Malaya dan mendapat Keraayatan serta faedah darinya telah mengubah pendirian mereka dari menyukung Pemerintah Islamelayu kepada menyokong PARTI yang kental semangat PERKAUMANYA seperti DAP dan PAP. Sekarang mereka telah berjaya mengawal Pergerakan dan Perkembangan Nasionalis Islamelayu. Dalam perkembangan ini hanya Indonesia, Mindano/Sulu, Brunei dan Pattani Darul Salam sahaja yang akan terselamat. Ini kerana semangat Nasionalis mereka yang mengekang pergerakan KAFIRUN Cina di Negara masing-masing.

Dengan PEMBERIAN Singapura oleh Tengku kepada LKY sebenarnya telah memberi kemenangan moral dan kejayaan yang tidak di jangka oleh Kafirun Cina sebenarnya. Bertiti-tolak dari Kemerdekaan Singapura itu, mereka melepaskan LKS untuk menawan Malaysia pula melalui DAP. Walau apa pun alasan yang UMNO berikan, ianya adalah satu kesilapan yang amat besar dalam sejarah Islamelayu moden. Beberapa tahun sudah kita kehilangan pula Pulau batu Puteh.....sekali lagi kita menangis.....kafirun Cina terus menggila. Sampai kini PAS mempersalahkan UMNO tapi amukanmelayu menyalahkan Tengku dan UMNO.

Kita dalam Kepungan Kafirun Cina dan Yahudi Yahudi 

RED ARMY

Red Bean Army iaitu sekumpulan 'tentera siber' yang ditaja oleh DAP difahamkan telah wujud sejak 4-6 tahun lepas. Kekuatan mereka dianggarkan berada dalam jumlah 2000 hingga 3000 dan didarabkan dengan 10 hingga 20 jumlah capaian ke internet (Facebook, twitter, email, komen, dll) iaitu sekitar 60,000. Kekuatan ini akan secara semulajadi digandakan sekiranya rakyat yang terpedaya turut 'menyambung' kerja mereka melalui media sosial. Pejabat Operasi utama Red Bean Army ialah di Bangunan Komtar, Pulau Pinang dan satu lagi di Hotel Concorde Kuala Lumpur. Bayaran bagi setiap seorang dari mereka secara puratanya ialah RM3000-RM8000. (Baca juga di sini).

Tugas mereka saban hari secara sepenuh masa ialah:

a. menyerang laman web pro-kerajaan,
b. menyerang laman-laman sosial aktivis yang pro-kerajaan,
c. menyebarkan bahan untuk memburukkan kerajaan,
d. mematahkan komen-komen pro-kerajaan di media alternatif,
e. menghalang penjelasan kerajaan dari sampai kepada rakyat melalui internet,
f. mengganggu apa saja program yang dilihat mampu memberi kredit kepada kerajaan,
g. menyebarkan maklumat yang memberi kredit kepada DAP
Modus Operandi mereka ialah mencipta fitnah atau fiksyen yang separa benar, memanipulasi maklumat, menghentam dan mencaci kerajaan dan menyebarkannya seluas yang mungkin dan secepat mungkin. Objektif mereka pula ialah untuk membangkitkan rasa benci yang meluap-luap serta perasaan tidak percaya langsung kepada kerajaan. (Baca di sini).

Justeru, tidak hairan jika satu isu kecil, contohnya kejadian di KFC di mana pelanggan Cina dikasari oleh pekerja Melayu kerana berang dimaki hamun, telah dijadikan isu rasis dan tersebar di internet dalam masa 24 jam lalu dipetik oleh portal pro-pembangkang seperti Malaysiakini yang kemudiannya menerima beribu-ribu komen pro-pembangkang dalam sekelip mata.

  

1. PRU KE 13 TERBAIK - PRU "INI KALILAH" masa yang terbaik untuk LIM KIT SIANG meruntuhkan ketemadunan ISLAMELAYU di Malaysia dengan sokongan Islamelayu sendiri
2.  PRU KE 13 TERBAIK -  Untuk ANWAR kerana DANA asing yang mencurah-curah datang dan faktor usia dah 65 tahun menjadikan Anwar di HUJUNG MASA. Untuk PRU KE 14 Anwar dah terlalu tua atau pun sudah "PULANG"

3.  PRU KE 13 TERBAIK - Untuk TGHH dan TOK GURU untuk merasai menginap di atas Bukit di Putrajaya. 
4.  PRU KE 13 TERBAIK - Untuk penyokong-penyokong BERANI MATI untuk merasai nikmat hidup tanpa berusaha tapi boleh hidup senang lenang dengan SAPU KELILING apa juga yang ada. Dengan gaji minima RM 4,000.00 sebulan adalah amat mewah untuk membeli kereta dengan HARGA MURAH dan tiada pondok TOL di tengah High Way.  Exzos dan Enjin di up sedikit menjadikan mereka raja di jalan raya.

5.  PRU KE 13 TERBAIK - Untuk LGBT menjadikan Malaysia sebagai Negara BEBAS MORAL. Segala apa yang yang di nikmati PEMIMPIN MEREKA yang "BERKONGSI KENIKMATAN" sex tanpa ragu-ragu, kini mereka juga dapat menikmatinya.

6.  PRU KE 13 TERBAIK - Untuk mereka BERTATO dan bersekedudukan kerana semua AGAMA adalah sama dan KELAHIRAN TIDAK PERLUKAN PERKAHWINAN. Menyeberang sempadan Agama menjadi semakin mudah kerana 1 Malaysia di fahami secara mereka. MURTAD tiada apa rasanya............kita biasa biasa sahaja.......

7.  PRU KE 13 TERBAIK - Perkahwinan campur tanpa menukar agama menular baik kedalam masyarakat Islamelayu.......maka ramailah akan "TAKBIR" bila anak murtad satu demi satu.....nak nangis pun dah tak guna.....kemana pula telunjuk nak di halakan selepas kita dah hilang segala-galanya...............................

Ia kemudian dipetik dan disebar lagi oleh blog dan laman web sehingga menjadi satu isu besar. Jika kena isunya, maka ia akan dipetik juga oleh pihak asing sehingga menampakkan seolah-olah Malaysia tidak selamat. Pendek kata, kewujudan beribu-ribu tentera siber DAP tidak wajar dipandang ringan kerana pembunuhan etnik Rohingya di Myanmar juga sebenarnya bermula dengan kebanjiran maklumat tidak tepat secara besar-besaran dan cepat melalui internet seperti ini.


RED Bean Army : Senarai Tentera Cyber DAP Untuk Meracuni Dan Merosakan Pemikiran Islamelayu

Oleh rmf
Perang alam maya telah bermula sejak empat tahun yang lepas. DAP mempunyai tentera mereka yang diberi nama RED Bean Army. Modus operandi yang cukup terancang mensasarkan pengguna “IT” menggabungkan pengamal tegar medium popular di Internet seperti Facebook, Twitter, blog dan portal berita Internet yang merupakan majoritinya pengundi muda.Dibawah ini adalah pengakuan video yang telah dibuat untuk mendedahkan semua yang dilakukan didalam politik Malaysia, Mereka bergerak secara senyap dan memanipulasikan segala yang berkaitan tentang keburukan PKR. Mereka akan melakukan spin dan sebagainya untuk menunjukkan bahawa kegiatan mereka yang salah tetap akan dipandang betul oleh penyokong mereka. Klik pautan dibawah ini
DAP di Goergetown akan memantau segala pergerakan kumpulan ini. Pusat operasi utama mereka terletak di Concorde Hotel, Kuala Lumpur dan KOMTAR, Pulau Pinang. Beratus-ratus cybertroopers RED BEAN dibayar secara bulanan dan tetap sejak 4 tahun lepas. Pulau Pinang dan Selangor bertanggungjawab membiayai sepenuhnya RED Bean Army ini.
red_bean_army_jeneral
Di sini kami dedahkan senarai RED Bean Army. Berikut adalah SEBAHAGIAN senarai account Facebook untuk tatapan semua.

Name
link
Cky Cheong
Ben Seah
吹水一族
BlackHeart Xuan
James Wong
布衣客
壮祥
水蓝
韦世乐
Nelson Yeap
Jcf Cyc
Chuanjun Lim
马棵斯 (阿歡)
Isaac Lee Peng Hoi
AH Kok (阿国)
Eddy Ong (Turtle)
Ufo Yong Tat
Chong Hong Siong
Johnson Ching
Ong Wie Kiat
Alan Tang
Ruty Pua
Doreamon Lim
Jcf Cyc II
Wei Yang Liu
Ruby Birdie (Dieforjustin)
Ah Chao
Chia Jien (StupidJing)
Xiao Bao
Jimmy Choong
Jack Tan Wiragto
Baki Randy
Jacky Ong Shin Wei
Bryan Lew
Jong Ht
Yeu Dee Kin
Dee Loh (Fangdi 芳狄)
Sawadee Marco
Kelvin Eu
MOng Ji (笔友)
梁铭康
Dylan Tan
怨君凉介 (爱吐槽)
Kenj Hin
Sean Chew (周智雄)
Alan Ho
Holiday Koh
Eadweard LeCoultre
Ak Ang
Gee Pojie Pujibah
Liau Yong Siang (勇翔)
Chew Jacky (Dhamapriya)
Vincent Square
Marcus Ong
Cheeyau Yap
Emily Wong
Mild Seven
Jojo Chan
Alan Tang
Samc Chen
Billy Chin
Peter Har
Michael Cheah (谢金宏)
Agnes Cheah
Miko Leong
Ken Leong
Sim Lim
Cherrie Ong (Bebe)
Talan Yam
鄧忠平
Patrick CK Goh (政錁)
翔 の旋律
Kok Magatron
Nelson Tang
Jeffrey Lim (林楨凇)
艳李 (海艳)
Jack Toh
christopher lee
鄧忠平
Dino Chong
Bao Paul
Sam Chong
Peter Ryan
Mediacorp Ci Cong (Ong Ci Cong)
易一马
Vincent Leong
Kelvin Keegan
步惊云
Chew Jacky (Dhamapriya)
Huan Chon Wong
Jack Tan Wiragto
Jun Hui
Kenny Low
Alvin Kua (柯文祥)
Tay Seng Kee
Ethan Chew
Jiunn Ye Wang (駿業)
Efendi Sulaiman
Voter Wan Abdullah
Roystan Leow 廖
Henry EE
Keng Huei Chew
Ng Eng Kiat
Patrick Chong (Chin Siong)
Malcolm Guy
Kaiye Ong
Chrisolution Power
Tony Eng Choon Oo
David Khoo
Keith Teo
Ken Lim
David Chin
Kean Soon Yap
Mca Chua
Alex Sum
Shi Jie Pang (偲杰)
Jenny Lee
孔明
Lau Hon Yong
Daniel Seng
Kevin Chirng
Tan Siu Pu
Kee Latte
Kenson Yeoh
正子天真
红豆彬 (咲咲)
Chong Hong Siong
AH Kok (阿国)
Eddy Ong (Turtle)
Ufo Yong Tat
Leng Wushuang
Sim Lim
Sim Lim
Sawadee Marco

Chong Ee Han
Kok Magatron
Sanc Chen
BIlly Chin
韦世乐
韦世乐
玄武 (金碧辉煌)
艳李 (海艳)
Tan Jo EvenSea Hunter
Julie Minaj
佟宇
Ken Mo
James Ho C J
Khim Khim Khor
Alan Siew
Jeff Chong
Wing Jeiky
Wing Jeiky
Anr RT
Chow Yl
Lee Meng Teck
Li Li Wong
Koo Hong
Kenny Liew
YZ Tong
Andrew Lee
Hong Ling Pang
Sky Liew
Menurut sumber seorang ada minima 20 akaun facebook ‘hantu’
Lebih dahsyat, bagi mencapai objektif mereka, DAP sanggup pergi lebih jauh sehingga ke tahap mengugut dan mengancam.

Bukan hanya orang politik dan rakyat biasa yang menjadi sasaran, tetapi juga para artis dan selebriti yang secara terbuka menyokong kerajaan Barisan Nasional turut menjadi mangsa. Artis Korea popular, Psy, adalah antara mangsa ugutan dan ancaman mereka apabila menerima jemputan MCA untuk membuat persembahan di Pulau Pinang tidak berapa lama dahulu. Antara artis lain yang menerima nasib yang sama ialah artis Cina tempatan Leng Yen, Jackie Chan dan Dato' Michelle Yeoh. Dua lagi artis dari Taiwan juga tidak terkecuali di mana mereka akhirnya bertindak membatalkan persembahan di sini. Malah tokoh Sami tersohor Buddha, Master Hsing Yun juga tidak terkecuali menjadi sasaran DAP apabila beliau membuat kenyataan memuji kepimpinan Dato' Seri Najib.

Apa yang penyokong DAP sendiri mungkin sukar untuk percaya ialah, ugutan dan ancaman terhadap mereka ini bukan sekadar secara 'maya' tetapi secara langsung juga. Sekiranya mangsa masih berdegil, maka ugutan dan ancaman ini akan 'dipanjangkan' kepada keluarga dan periuk nasi mangsa. Ini bermakna, mereka akan mengganggu keluarga mangsa, menyerang tempat kerja atau perniagaan mereka termasuk mengugut para vendor atau pembekal dan sesiapa sahaja dalam rangkaiannya sehingga mangsa berada dalam keadaan 'tiada pilihan'.

Semua ini didedahkan sendiri oleh Shen Yee Aun, iaitu bekas Setiausaha Pemuda DAP yang kini aktif membantu MCA dalam terlibat langsung dalam NGO yang mesra kerajaan. Yee Aun pada mulanya adalah anak didik Institut Kajian Dasar (IKD) iaitu sebuah organisasi 'milik' Anwar Ibrahim. Dari situ, beliau dipujuk oleh DAP agar menyertai mereka dan membantu dalam 'perang menentang kerajaan'. Sebagai anak muda yang penuh dengan aspirasi dan cita-cita, Yee Aun menjalankan tugasnya dengan dedikasi di bawah DAP dan diberi jawatan yang tinggi.

Namun, sampai satu ketika Yee Aun yang mempunyai jatidiri Malaysia yang kuat tidak mampu lagi mengabaikan kata hatinya yang menyayangi negara ini. Bagi beliau tindakan mengugut dan mengancam keluarga dan periuk nasi orang lain adalah kejam dan beliau tidak sanggup membiarkan negara ini diperintah oleh orang yang kejam.

Beliau pertama kali memberontak menentang DAP sejak 2010 dengan mendedahkan sikap kuku-besi dan tidak telus parti itu dalam menangani isu di Klang pada ketika itu. Sedikit demi sedikit Yee Aun semakin lantang mengkritik DAP dari dalam sebelum mengambil keputusan keluar parti. Beliau kini aktif mendedahkan operasi kotor serta agenda jahat DAP terhadap Malaysia.

Menurutnya, ada kes di mana DAP telah bertindak membuli dan mengugut keluarga sasaran mereka termasuk teman wanitanya. Mereka juga mencuri kereta bapanya dan kemudian ibunya dan berbagai-bagai ancaman lagi bagi menakutkannya dan keluarganya. Ini tidak mengejutkan kerana Tony Pua sendiri tidak menafikan kewujudan tentera Red Bean Army ini dalam satu kenyataan dalam Malaysiakini dan menjelaskan peranan tentera ini adalah untuk 'membunuh orang'.

Dengan apa yang dilalui Yee Aun, maka kita tidak hairan jika Teoh Beng Hock membunuh diri apabila beliau menjadi masalah kepada DAP.

Apa yang didedahkan ini mungkin sukar untuk diterima terutama dengan beribu-ribu tentera siber DAP yang bersedia menghalang (block) dan membela parti itu di internet. Mana-mana isu yang mendedahkan kelemahan mereka akan dihalang dengan cara beribu-ribu tentera itu akan membuat laporan 'spam' supaya kebenaran tidak sampai kepada pembaca internet. Malah, kita boleh melayari sendiri nama Yee Aun dan lihatlah bagaimana giatnya namanya dicemar oleh tentera Red Army di alam siber.

Gerak kerja tentera ini didapati berkesan di kalangan golongan atas pagar, terutamanya. Apabila melihat komen-komen yang begitu ramai membela DAP, maka golongan ini akan mempunyai persepsi seolah-olah DAP berada di pihak yang benar dan orang seperti Yee Aun telah 'dibeli' kerajaan.

Namun, sekiranya golongan ini sanggup mengambil sedikit masa untuk mencari kebenaran, mereka tentu tahu bahawa Yee Aun bukan satu-satunya pihak yang mendedahkan sikap kukubesi DAP mahupun agenda jahat mereka. Tunku Abdul Aziz, bekas Pengerusi DAP, bekas Adun DAP Teja R. K. Muthu, bekas ADUN Malim nawar Keshvinder Singh a/l Kashmir Singh malah bar-baru ini, Pengerusi DAP Johor, Dr. Boo Cheng Hau juga telah bertindak keluar parti atas alasan yang sama, iaitu tidak sanggup lagi menerima pemerintahan kukubesi Lim Kit Siang anak beranak.

Jika itu belum cukup untuk membuat kita berfikir tentang bahayanya DAP, maka fikirkanlah bagaimana DAP membayar sebegitu ramai tentera siber ini? Tidak lain tidak bukan, wang negeri Selangor dan Pulau Pinang telah dipamkan secara besar-besaran untuk tujuan ini. Bukankah wang tersebut adalah wang rakyat? Wang pembayar cukai? Bukankah ia perlu digunakan untuk negeri dan bukannya parti? Di manakah cekap, amanah dan telus (CAT) yang dilaungkan DAP? Bukankah lebih tepat jika dikatakan kejam, kotor dan korup
AMUKANMELAYU - PAK IMAM,...PAS....UMNO....PERKASA....PAKEDA....SILAT/GAYUNG, kembalikan semula MARWAH Islamelayu.